Kód: G-11 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben teremgarázs eladó

 (Védje,- óvja, tartsa autóját biztonságos helyen, teremgarázsban!)
 

 Elado-teremgarazs-fedett-zart-gépkocsi-beallo-lakopark-Veszprem-Bakony

Veszprémben van egy sajátságos probléma. Sem a városban, sem a társasházak körül nincs elegendő parkoló. A közterületeken tárolt gépkocsik ki vannak szolgáltatva az elemi erőknek, az irigy és a "rosszindulatú" részeg/drogos embereknek. 

Veszprémben, a Cholnoky városrészben teremgarázsok eladók. A teremgarázs megvételével az alábbi előnyökhöz jut: A teremgarázsban tartott autó nem ázik, nem fázik... Nem égeti szét a tűző nap, amikor is az autó utasterében akár 60 Celsius fok meleg képződhet.

Télen nincs hó takarítás, nem kell jeget kaparni a szélvédőről, nem egy lehűlt autóba kell beülni, ahol felfázhat. A garázsban tartott autó, télen könnyebben indul. Az időjárás viszontagságainak védelmén túl, védelmet kap egyéb külső behatások (pl. rongálás, feltörés, lopás, stb.) ellen, valamint el van takarva a kíváncsi szemek elől.

Fentieken túlmenően az itt tárolt autó amortizációját, (fizikai elhasználódását) is kedvezően befolyásolja a fedett zárt helyen történő gépkocsi tárolása. Egy gépkocsi eladás esetén a vételárat kedvezően befolyásolja a "garázsban tartott" tulajdonság.

A fedett-zárt gépkocsi beállókat automatizált kapun, automata garázsajtón keresztül lehet megközelíteni, ezért a ki és beálláshoz ki sem kell szállnia az autójából. A fedett-zárt pinceszinten ki van építve a világítás, a tűz és füstérzékelő továbbá a kipufogógázt elszívó automata berendezés.

A fedett-zárt gépkocsi beállók irányára: a nagyságtól (14,30 m2 -18,30 m2) függően: 2.145.000,- Ft/db – 2.653.000,- Ft/db között változik. A fedett-zárt gépkocsi beálló, a lakóépület önálló albetéteként nyilvántartott épületrész (pince) eszmei hányadaként kerül eladásra, illetve megvételre és a kiválasztott, számozott, teremgarázs kizárólagos használati jogával kerül birtokba adásra, használatra. A teremgarázs szabadon adható-vehető, örökölhető és bérbe adható.

A teremgarázsokat, az üzemeltetési és fenntartási (világítás,- automata kapu,- automata garázsajtó,- rámpafűtés,- kipufogó gázt elszívó berendezés villamos költsége, takarítás, épület közös részeinek kötelező felújítási-karbantartási elkülönített pénzügyi alap, biztosítás, stb.) közös-költség fizetés terheli, amit a társasházi közgyűlési határozat tartalmaz.

Ne habozzon megragadni a felkínált lehetőséget, válasszon most, a még szabad garázsokból! A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni engem: Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2018 | Honlapkészítés: Liw Webstudio