Kód: La-331 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Veszprémben, napos lakás eladó

(A lakás déli fekvésű, miáltal a lakást sok fény és napsütés éri.)
 

 Veszprem-elado-teglalakas-egyedi-futesu-alacsony-rezsi-masodik-emelet

Veszprém zöldövezeti részén, 2 szobás, egyedi fűtésű, második emeleti téglalakás eladó. A lakás külön erénye, hogy a helyiségek világosak, ugyanis a nap reggeltől estig besüt valamelyik helyiségbe. A lakás egyedi fűtésű, a fűtést és a meleg vizet a turbó ventillációs kombi gázkazán biztosítja.

A lakóépület lakói, így a szomszédok is előkelő családok.

Az épület a pótlólagos hő védelem érdekében külsőleg le van szigetelve, a nyílászárói hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelve. Parkolni a zárható udvarú lakópark udvarán lehet. Az igényesen berendezett lakás ápolt, megkímélt állapotú.

Veszprém a királynék városa, megyeszékhely, egyetemi város. Műemlékekben gazdag, sok múzeummal, de van Színháza, Kórháza, Könyvtára, Levéltára, Egyeteme, Sportcsarnoka, Állatkertje, Bevásárlóközpontok és még sok minden. A város gazdasági ereje meghatározó, a megye legnagyobb száz cégének az egyharmada itt megyeszékhelyen telepedett le.

Vannak munkahelyek, több nagy cég sok ember megélhetését biztosítja: Vemévszer Építő- és Szerelőipari Kft, Bakonykarszt, Pannontej, Veszprémi Közüzemi Szolgáltató, Balaton Volán, Algida Jégkrémgyár, Nass Magnet Hungária Elektromos és Mechanikus Eszközöket Termelő és Szolgáltató Kft Continental Automotive Hungary Kft, Valeo Auto-Electric Kft., Vöröskő Kft.(Euronics üzletlánc), Balluff, Lasselsberger-Knauf, Bramac, stb.

 Veszprem-elado-teglalakas-egyedi-futesu-alacsony-rezsi-masodik-emelet

A lakásba belépve az előtérbe érkezünk, itt van egy mennyezetig érő beépített szekrény, balra nyílik a konyha,- étkező,- nappali szoba. A nappali szobából lehet bemenni a hálószobába, egy közlekedőn keresztül a külön helyiségben lévő illemhelyre, valamint a fürdőszobába. Az illemhely friss levegőjéről automata elszívó berendezés gondoskodik. A képen a lakás alaprajzi beosztása látható.

 Veszprem-elado-teglalakas-egyedi-futesu-alacsony-rezsi-masodik-emelet  Veszprem-elado-teglalakas-egyedi-futesu-alacsony-rezsi-masodik-emelet

A lakásban fiatalos, vidám színeket használt a tulajdonos. Ahogy a képen is látszik, az egész fal ablakokkal van beépítve, ezáltal minden napszakban világos, napsütötte a helyiség és szép a kilátás is.  A képen a konyha-, étkező,- nappali szoba látszik két irányból nézve.

 Veszprem-elado-teglalakas-egyedi-futesu-alacsony-rezsi-masodik-emelet

A helyiségek parkettásak és mázas kerámia lap burkolatúak. A kép az étkezőt ábrázolja.

 Veszprem-elado-teglalakas-egyedi-futesu-alacsony-rezsi-masodik-emelet

A képen a konyha látható. A beépített berendezések nagyobb része a lakásban marad a konyhai tűzhely kivételével.

 Veszprem-elado-teglalakas-egyedi-futesu-alacsony-rezsi-masodik-emelet

Ebben a szobában van egy mennyezetig érő beépített szekrény, melyben sok-sok ruha és egyéb dolog elfér. A képen a hálószoba látszik.

 Veszprem-elado-teglalakas-egyedi-futesu-alacsony-rezsi-masodik-emelet

Ezen a helyiségen is van ablak, így a természetes bevilágítás és a szellőztetés biztosított. Felszerelésre került egy törölközőszárítós radiátor is. A kép a fürdőszobát (sarokkád, mosdó) ábrázolja.

Az alacsony rezsivel fenntartható, egyedi fűtésű, megkímélt állapotú lakás vételára 19,5 millió Forint készpénz. Hitel, csere, lakásbeszámítás nem működik. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2017 | Honlapkészítés: Liw Webstudio