Kód: La-314 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

 Veszprémben eladó egy igazi luxuslakás

(A minőségi élet élésére alkalmas udvarkertes lakás, kényelmes használatot biztosít.)
 

 

Veszprém kertvárosi részén, előkelő környezetben eladó egy földszintes, kényelmes használatot biztosító luxuslakás, kizárólagos használatú, saját zárt udvarkerttel, garázzsal, tárolóval, burkolt felszíni parkolóval.

A lakás luxus volta nem abból fakad, hogy drága anyagok vannak benne, hanem a lakás helyiségeinek beosztásából és azok kialakításából. Érdemes megfigyelni, hogy a lakás középpontjában a kizárólagos használatú, zárt udvarkert áll, mely köré épült a lakás. A zárt udvarkert, felfogható egy nagyméretű „szabadtéri lakóhelyiségnek” is, melynek értéke a belátástól való védettsége, intim használata.

A kb. 140,67 m2 alapterületű lakás helyiségei: szélfogó, előszoba, nappali szoba, konyha, kamra, étkező, hobbi szoba, dolgozó szoba, folyosó, három hálószoba, WC és fürdőszoba, valamint tároló és garázs. A garázson kívül, burkolt felszíni parkoló is ki lett alakítva saját területen.

A legtöbb tehetős, városi ember szeretne zöld környezetben, kertes házban lakni, de hajszolt életmódja miatt a családi ház nagy kertjének rendben tartására nem jut idejéből. A lakást kiegészítő, kisebb udvarkert éppen csak annyi elfoglaltságot ad, ami egy rövidre szabott szabadidős-tevékenységnek elég.

A lakás szobái a kellően benapozott, saját mikroklímával rendelkező udvarkertre vannak tájolva. A lakás egyúttal egy "home office" lakás, van lehetőség otthonában végezhető vagy távmunka végzésére. 

A lakás másik adottsága, hogy csak földszintes, minden tevékenység ezen az egy szinten történik. A lakás egyik szárnyában a nappal használatos helyiségcsoport biztosítja a társasági élet élését, a hobbi és/vagy otthoni munka végzésének lehetőségét. A lakás másik szárnya pedig a nyugodt pihenést és elvonulást biztosítja.

Az új tulajdonos a házat karbantartva, saját egyéni ízlésére, színvilágára alakíthatja, formálhatja, berendezheti, felszerelheti, ezáltal a lakást még jobbá,- használhatóbbá teheti. A kertkapcsolatos lakás ára 35 millió Forint. A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2018 | Honlapkészítés: Liw Webstudio