Kód: La-345 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben, egyedi fűtésű, erkélyes lakás, a belvárosban eladó

(A kevés rezsivel fenntartható lakás kényelmes lakhatást nyújt használóinak.)

 

Az egyeteméről híres megyeszékhelyen, Veszprémben, a húszemeletestől 500 méterre eladó egy társasházi öröklakás, kizárólagos használatú gépkocsi parkolóval. A lakás elhelyezkedése kiváló, mivel gyalogosan is rövid idő alatt szinte mindenhova el lehet jutni (üzletházak, gyógyszertárak, orvosi rendelők, posta, piac, színház, autóbusz állomás stb.)

Veszprém folyamatos fejlődik, épül, szépül. Az utóbbi időben több százmillió Forintos beruházások zajlanak (utca felújítások, parkolók építése, új egészségház épült, zeneiskola belső felújítása, színház rekonstrukció, belvárosi két új körforgalom építése stb., emellett a város pályázik az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címre.) A képen a belváros egyik központi része látható a sétáló utcával.

 

A képen a kétszintes, kétgenerációs lakás alaprajzi beosztása látszik.

A lakás, egy 12 lakásos társasházban található, a környezete rendezett, karbantartott. A közös használatú lépcsőházból ezen a szinten négy lakás nyílik. A lépcsőház tiszta, a lépcső kényelmes, a felfelé haladás során vannak pihenők, ahol lehet egy kicsit szusszanni. A földszinten van a többi lakóval közös használatú kerékpár- és babakocsi tároló. A lakás kis rezsivel fenntartható, közös költsége 8000 Ft havonta.

A harmadik emeleten lévő kétszintes lakás a tulajdoni lap tanúsága szerint 86 m2 alapterületű + loggia. A külön feljáratnak köszönhetően lakás felső szintjét úgy lehet használni, hogy az alsó szinten lakók nyugalmát nem zavarja.

Jó lehetőség ez olyan családnak, ahol a szülők és a tinédzser gyermek el szeretne különülni egymástól, vagy az idős szülő lakik az alsó szinten és a fiatalok a felső szinten. A lakás az aktuális élethelyzetnek megfelelően használható.

Azok is jól járnak vele, akik befektetésnek vennék meg és lakáskiadásban gondolkodnának. Egyfelől többet hoz a konyhára, mint a banki kamatok, másfelől az egyetemistánál nem kell jobb bérlő. Az egyetemisták szintén örülnének a kétegységes lakásnak, mégsem látnának bele egymás tányérjába és ezért hajlandók többet fizetni.

Mivel a lakás a legfelső szinten (3. emelet) található, így több előnye is van:

- lift nincs, nincsenek zavaró hatású lift zajok,

- a 3 szint megmászása elegendő mozgás az egészség megőrzése érdekében,

- erre a szintre csak az jön, aki itt lakik, tehát nincs az ajtó előtt átmenő forgalom, csend van,

- kevesebb a por, kevesebb a zaj, jobb a levegő,

- nincsenek fentről jövő szomszédzajok,

- nincs felülről jövő leáztatás,

- télen, az alulról jövő, felfelé szálló meleg légáramlatok miatt a felső szinteken kisebb a fűtési költség.

Tulajdonos a lakást pár éve felújította, mely kiterjedt a gépészeti vezetékekre, a burkolatokra és a berendezési tárgyakra. A szobák padlóburkolata jó minőségű parketta, a többi helyiség járólapos.  A képen a nappali szoba látszik.

A konyhából Veszprém egyik jelképét, a légvonalban kb. 500 méterre lévő Húszemeletes toronyházat lehet látni.

 

A kép a konyhát ábrázolja, ahol nagyobb családi eseményekkor akár 6 - 8 fő is kényelmesen tud étkezni.

 

Az egyedi legyártású konyhabútorba beépítésre került a gáz főzőlap, villanysütő, a szagelszívó, a mosogatógép és a hűtőszekrény. A képen az egyedi legyártású konyhabútor látható.

   

Árnyékolásra az ablakokon műanyag redőnyök, illetve roletták vannak felszerelve. A képeken a szoba látszik a kapcsolódó gardróbbal és a loggiával.

 

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. A lakás egyedi gázkazán fűtésű radiátorokkal, a fűtést és a melegvizet a fürdőszobában lévő francia Saunier Duval gázkazán biztosítja. Kaputelefon van. A kép a fürdőszobát (zuhanyozó-mosdó) ábrázolja.

 

A képen a két szint közötti lépcsőház látszik a fa csigalépcsővel.

 

A kép a felső szinten lévő társalgót ábrázolja.

   

A képeken, a felső szinten lévő szoba látható két irányból nézve.

 

Szerencsés megoldás, hogy ezen a szinten is van fürdőszoba, így az itt lakók komfortja biztosított. A kép a felső szinten lévő fürdőszobát (zuhanyozó,- mosdó,- WC) ábrázolja.

Ez a lakás a szeparált szintek közötti közlekedésének köszönhetően az aktuális élethelyzetnek megfelelően használható és/vagy albérletbe is kiadható. Irányár: 31,5 millió Forint. Ön ezért az összegért kap egy belváros közeli lakást, egy kizárólagos használatú gépkocsi parkolót és egy lehetőséget, hogy ne csak lakjon, hanem a bérletből bevétele legyen.

A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2018 | Honlapkészítés: Liw Webstudio