Kód: La-343 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben, egyedi fűtésű, 4 szobás, 88 m2-es lakás, eladó

(Ideális nagy,- vagy 2 családnak, illetve 8 fő egyetemistának bérbe adható.)  

 

Veszprémben, a jó egészségügyi- és közellátással rendelkező megyeszékhelyen, az egyetemi városrészen eladó egy kb. 88 m2 nettó alapterületű, egyedi fűtésű, negyedik emeleti lakás. Ezen a szinten csak egy közvetlen szomszéd van.

A lakás, legfelső szinti elhelyezkedésénél fogva nincsenek felülről jövő szomszéd zajok és nincs fentről történő leáztatás. Kevesebb a zaj és porterhelés, csend van, és szép a kilátás a városra. Ugyanakkor a fűtési energia igény kevés. A lakást az alsó lakásokból felfelé áramló meleg is fűti.

A nagy lakás, kiváló lehetőség nagycsaládosoknak, 2 generációnak, de jól kiadható akár 8 fő egyetemistának. Ennél fogva befektetési értékkel bír Veszprémben az egyeteméről híres városban.

A környék könnyen megközelíthető gyalogosan, autóbusszal és személyautóval is, mellyel az épületek között lehet parkolni. Szinte minden megtalálható a közelben: orvosi rendelő, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, több bevásárlási lehetőség, egyetemi menza, pékség, közelben van a kis- TESCO, sportolási lehetőség és sok zöld park, játszóterekkel. A képen a kertvárosi lakókörnyezet látható.

 

Veszprém a legélhetőbb vidéki város. Veszprém nyerte el 2018-ban a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny fődíját és különdíjat is kapott. Arany minősítést kapott a nemzetközi zsűritől az Entente Florale Europe díjkiosztóján Írországban.

Egyúttal elnyerte a "legélhetőbb vidéki város" címet. A városban kiemelkedik az alacsony munkanélküliségi ráta, sok a kirándulási-, szórakozási lehetőség és a kevés betöréses lopás. A helyi gazdaság és az egyetem fejlődik, a történelmi belváros vonzó célpont. Jó kondícióban vannak az épületek, harmonikusak az utcai bútorok és jól gondozottak a fák, a vadvirágos növénytelepítések is szaporodnak.

Megújult a Benedek-hegy, a Séd-völgy, a Kolostorok és Kertek, szépek a vár épületei is. A Veszprém-völgyben folydogáló Séd-patak mentén kialakított sétaút sok turistát vonz. Az északkelet-balatoni és a bakonyi régió központjává akar válni. A képen a szép virágos belváros egy részlete látszik.

 

A negyedik emeleten lévő lakás jó beosztású, kényelmes, tágas jut hely mindenkinek, mindennek. Lift nincs, nincsenek lift-zajok. Amennyi mozgással jár a le és felközlekedés, annyi kell is. A lakásban keleti égtáj felé néz az egyik szoba, a konyha,- étkező, a kamra és az illemhely, a nyugati égtáj felé a nappali szoba, a kettő szoba és a fürdőszoba. Pince szinten tartozik a lakáshoz egy kizárólagos használatú tároló.

A két irányba néző ablakok segítségével kereszthuzat létesíthető a gyors légcseréhez. A lakás helyiségei jól bútorozhatók a 4,46 m – 4,42 m hosszú falfelületeknek köszönhetően. A kép a lakás alaprajzi elrendezését ábrázolja.

 

A karbantartott lakás radiátoros központi fűtésű, így mindig akkor van meleg, amikor a tulajdonos szeretné és csak annyit kell fizetni, amennyit a gázóra mutat. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek. A képen a 16,59 m2-es alapterületű nappali szoba látható.

 

A képen a kb. 14,48 m2-es szoba látszik.

   

Lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz, szennyvízcsatorna, vezetékes telefon, kábel TV. A közműveken történő fogyasztást, részben almérők mérik. Az összkomfortos lakás használati meleg vizét gázbojler, a fűtését a saját gázkazán biztosítja. A fürdőszoba berendezési tárgyai: fürdőkád, zuhanyozó és bidé. A WC külön helyiségbe került elhelyezésre. A képek a fürdőszobát ábrázolják.

 

A szobák parkettásak, a vizes helyiségek járólaposak. Érdemes megfigyelni a szobák hőszigetelő burkolattal szerelt mennyezetét. Ez a felfelé szálló meleg megtartását szolgálja, a meleg így a lakásban marad. A képen a kb. 15,48 m2-es egyik szoba látható.

 

A tűzhely vezetékes gázról működik. Az élelmiszer tárolására a hűtőszekrényen kívül kamra is rendelkezésre áll. A képen a konyha látszik, ahol étkezni is lehet.

 

A kép a konyha-étkezőből nyíló szobát ábrázolja.

A fentiekben bemutatott kényelmes használatot nyújtó lakás irányára 31,8 millió Forint. A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2019 | Honlapkészítés: Liw Webstudio