Kód: La-325 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Kevés rezsivel fenntartható, tradicionális otthon, Veszprém zöldövezetében eladó

(A hagyományos építésű, egyedi fűtésű, első emeleti, 2 szoba + hálófülkés, konzervatív téglalakáshoz 2 fedett erkély tartozik.)
 

 

Veszprém egyik legjobb elhelyezkedésű zöldövezeti részén, 2 szoba + hálófülkés, 2 erkélyes, egyedi fűtésű, hagyományos építésű, vastag falú, első emeleti téglalakás eladó. A lakáshoz pinceszinten tartozik egy kizárólagos használatú, zárható, kb. 6,33 m2-es tároló, melybe be van vezetve a világítás.

A lakás, első emeleti elhelyezkedése rendkívül jó, külön erénye, hogy két égtáj felé is vannak ablakai és van két égtáj felé néző erkélye. Ez lehetővé teszi szellőztetés esetén a kereszthuzat létesítését is. A társasház lakói zömmel tisztviselők. 

Az első emeleti lakás mindenhol megkülönböztető figyelmet élvez. Egyfelől körbefűtött, tehát laknak alul-felül, jobbról-balról, másfelől védettebb a földszinthez képest, és ez az a magasság, ahova még fellépcsőzik az idősebb generáció is. Az első emeleti lakásokra számot tartanak különféle vállalkozások is (ügyvéd, könyvelő, stb.). 

Az épületek közötti parkok gondozottak és több ülőpad is el van helyezve. A lakás közelében van a helyi járatos buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerbolt, posta, orvos, gyógyszertár, étterem, fagylaltozó, virágbolt, pékség, játszótér. Autóval az épületek között az árnyas fák között lehet parkolni.

Veszprém megyeszékhely, Megyei Jogú Város, egyetemi város. A város, műemlékekben gazdag, múzeumokkal, színházakkal, kórházzal, könyvtárral, levéltárral, iskolákkal, egyetemmel, gimnáziumokkal, bírósággal, sportcsarnokkal, állatkerttel, bevásárlóközpontokkal, és még sok mással.

De Veszprémben található a Veszprém megyei Rendőr- Főkapitányság és a Veszprém megyei Főügyészség is. Vannak munkahelyek, több nagy cég sok ember megélhetését biztosítja: Continental Automotive Hungary Kft, Valeo Auto-Electric Kft., Vöröskő Kft.(Euronics üzletlánc), Balluff, Lasselsberger-Knauf, Bramac Kft, Vemévszer Építő- és Szerelőipari Kft, Bakonykarszt, Pannontej Zrt, Veszprémi Közüzemi Szolgáltató, Balaton Volán, Algida Jégkrémgyár stb., és még sok más.

 Elado-Veszprem-tegla-lakas-Bakony-alacsony-rezsi-egyedi-futesu-gazkonvektor-egyetemista-első-emelet

Ahogy az alaprajzon is látható, a szobák 4,92 m és 4,99 m hosszúságú falfelületei hagyományos elemes bútorokkal, szekrénysorokkal, jól bútorozhatóak. A képen a lakás alaprajzi beosztása látható.

A lakásba belépve a közlekedőbe érkezünk, szemben a külön helyiségben lévő illemhely található. A közlekedő folytatásaként jobbra nyílik a konyha a kamrával, balra a fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó), szemben a lakószoba, melyhez kapcsolódik a fedett erkély.

A lakószobából lehet megközelíteni a szobát a hálófülkével. Ehhez a szobához is kapcsolódik egy fedett erkély. Az erkélyeken jól lehet levegőzni, napozni és a mosott ruhákat szárítani. Érdekesség még, hogy ebből a szobából is meg lehet közelíteni a fürdőszobát. A lakás kb. 61,34 m2 alapterületű.

A lakás korának megfelelő állapotú minden használható és minden működik benne. Tulajdonos a felújítási munkálatokat megkezdte. A helyiségekben való tartózkodás kényelmes, a belmagasság 2,62 m. A szobákban csaphornyos tölgyfa parkettából van a padlóburkolat, a többi helyiség járólappal burkolt, a közlekedő PVC burkolatú.

A lakás közművei: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. A közműveken történő fogyasztást, részben almérők mérik. A melegvizet a fürdőszobában lévő gáz vízmelegítő (Saunier Duval) biztosítja. A fűtés helyiségenként gázkonvektorokkal megoldott. Kaputelefon, kábel-TV van.

A jó helyen lévő, két erkélyes téglalakás irányára 17 millió forint. A lakás egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2017 | Honlapkészítés: Liw Webstudio