Kód: La-326 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Ez az eladó veszprémi lakás, egy főnyeremény

(Az újszerű, egyedi fűtéses, alacsony rezsis téglalakásban kényelmesen lakhat.)
 

 Ujszeru-teglalakas-egyedi-futesu-Veszprem-Bakony-elado

Veszprémben, dinamikusan fejlődő zömmel fiatalok által lakott városrészen, eladó egy újszerű, harmadik emeleti, kb. 64,69 m2-es, egyedi fűtésű, társasházi erkélyes öröklakás. A lakás, a társasház legfelső emeletén helyezkedik el, felette vasbeton zárófödémmel, 18 cm vastag Rockwool hőszigeteléssel, magas tetővel, Bramac cserépfedéssel, ezáltal nem hűl, és nem ázik be.

A legfelső szint előnyei: Nincs lépcsőházi forgalom, ide csak azok jönnek fel, akiknek itt van a lakásuk. Nem vetődik rá a szomszédos épület árnyéka, ezáltal több napfényt kap, mint egy földszinti lakás. A legfelső szint előnye még, hogy kevesebb a zajterhelés, kevesebb a por, kevesebb a bűz, tisztább,- jobb a levegő, nincs felülről jövő szomszéd zaj, nincs leáztatás.

Szomszéd zajok ellen, hang gátló falak és a födémekben kopogó hang elleni szigetelés készült. A téli időszakban az alulról felfelé szálló meleg miatt kevesebb a fűtési hő szükséglet, alig-alig kapcsol be a termosztát. Egyedi fűtés, saját kazán, saját gázóra.  A ház, földrengésre is méretezve van.

A földszinten van a többi lakóval közösen használható tároló. A társasházak között található egy kis parkosított játszótér kiülő padokkal, melyet csak az itt lakók gyermekei használhatnak. A közelben van bevásárlóközpont, étterem, iskola, orvos és posta. Autóval, az épületek közötti parkolóban lehet parkolni. A lakás értékálló,- értékkövető.

A lakás értékállósága,- értékövetése abból fakad, hogy az adók, az építőipari munkabérek és közterheik valamint az energia,- és üzemanyagárak emelkedtek/emelkednek, a lakások építéséhez szükséges anyagok előállítási, gépek és szállítási költségek és ezzel párhuzamosan az építési és felújítási költségek drágábbak lettek/lesznek.

Az új lakásépítési és a használt lakás felújítási költségei már nem lesznek olcsóbbak. Az új lakás növekvő építési költségei maguk után vonták a használt, korszerű tégla lakások árának emelkedését is.

 Ujszeru-teglalakas-egyedi-futesu-Veszprem-Bakony-elado

A kép a lakás alaprajzi elrendezését ábrázolja.

A lakás főbejárati ajtaján belépve az előszoba fogadja az érkezőt. Szemben a fürdőszoba, WC, jobbra két szoba, balra a nappali-konyha-étkező és a hálófülke található. 

A fürdőszobában és a WC-ben ajtónyitásra automatikusan bekapcsol a szellőztető berendezés, így mindig biztosított a friss levegő. A burkolatok és a berendezési tárgyak minőségi anyagok felhasználásával készültek. A helyiségek padlóburkolatai laminált parketta, illetve mázas kerámia.

A konyha modern bútorokkal és háztartási gépekkel van felszerelve. A sütés-főzés közben keletkező gőzök, szagok eltávolításáról páraelszívó gondoskodik. A gáztűzhely vezetékes gázról működik.

A lakás az alábbi közművekkel rendelkezik: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz, Kábel TV. Az épület fűtését és melegvíz ellátását a kombi gázkazán biztosítja.

Tulajdonos építőiparban dolgozó személy, amennyiben igény merülne fel, úgy a kiköltözést követően a festési munkálatokat külön megállapodás alapján vállalja. A lakás vételára 23,9 millió Forint.

A lakást előre egyeztetett időpontban meg megtekinteni. Az időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!


Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2018 | Honlapkészítés: Liw Webstudio