Kód: La-346 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Veszprémben, négyes társasház első emeletén, egyedi fűtésű lakás, 2 garázzsal, kerttel eladó

(Ebben az egyedi fűtéses, alacsony rezsivel fenntartható lakásban kényelmesen lakhat családjával és lesz helye az autóinak.)
 
 
 
Veszprémben, jó helyen négyes társasház első emeletén eladó egy 2,5 szobás, külön bejáratú öröklakás, dupla garázzsal, pincével, kizárólagos használatú kerttel. A központ kb. 1000 méterre van, gyalogosan is és a helyijáratos autóbusszal is rövid idő alatt be lehet érni a városba. A közelben több bevásárlóhely, étterem, cukrászda, virágbolt, különböző szolgáltatók, iskola, óvoda, bölcsőde van.
 
Az épület a '60-as években épült, szerkezetei masszívak, külső falai tömör 38 cm téglafalak, födémjei, áthidalói, koszorúi vasbeton, tetőzete cserépfedés. Nyílászárói régi faszerkezetűek, fa redőnyökkel. A képen a társasház látható.
 
 
A kb. 78,41 m2-es lakás külön társasházi albetéten van nyilvántartva, így a hozzá tartozó telekhányad 363 m2, mely tartalmazza a kizárólagos használatú ikergarázs alatti földterületet és a 8 m x 17 m nagyságú, szintén kizárólagos használatú telket. Tartozik a lakáshoz egy kb. 4,04 m x 4,16 m nagyságú, szintén kizárólagos használatú száraz pince. A képen a lakás alaprajzi beosztása látszik.
 
 
A szobák csaphornyos tölgyfa parketta burkolatosak, a többi helyiség járólapos. A kép a kb. 19,54 m2-es lakószobát ábrázolja.
 
 
 
 A helyiségek belmagassága 2,79 m. A képen a kb. 15,70 m2-es szoba látható.
 
  
 
Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany, vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A közműórákon történő fogyasztásokat külön mérőórák mérik. A radiátoros központi fűtést a Vaillant gázkazán biztosítja, melegvizet a villanybojler állítja elő. A képek a fürdőszobában készültek.
 
 
A képen a konyha látható a közvetlen kamra kapcsolatával.
 
 
A képen az előszoba látszik.
 
 
A képen látható kb. 7,23 m x 7,46 m külméretű tégla építésű épületben vannak a garázsok és a kerti szerszámtároló. A garázsok kb. 3,34 x 6,54 m belméretűek. A garázsajtó szélessége 2,38 méter, magasság 2,16 méter. 
 
Be van vezetve a villany és a víz, kézmosóval és illemhellyel. A garázsok villanyfogyasztását külön villanyóra méri (3 x 6 Amper). Amennyiben csak egy autója van, úgy a másik garázs helyiséget hobbi műhelyként is használhatja.
 
 
A kép a garázsok és a tároló alaprajzi elrendezését ábrázolja. 
 
 
A kis helyen is lehet szép kertje, némi ötlet és egy kis munka kell hozzá. A képen a kizárólagos használatú kert látható.
 
A jó helyen lévő téglalakás vételára: 37,5 millió Forint. Ezért az összegért Ön kap egy első emeleti, kevés rezsivel fenntartható kettő szoba étkezős lakást, dupla garázst, pincét és egy kizárólagos használatú 363 m2-es kertecskét. A lakás nem lakott, a szükséges karbantartási munkálatokat a vételt követően azonnal meg lehet kezdeni. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2018 | Honlapkészítés: Liw Webstudio