Kód: La-304 ( ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Egyedi fűtésű zöldövezeti, földszintes téglalakás eladó

 (Azoknak legjobb, akik nem szeretnek lépcsőzni.)
 
 Elado-tegla-lakas-olcso-egyedi-futes-Veszprem-Bakony-foldszint
Veszprém egyetemi városrészében, zöldövezetben, eladó ez a kb. 55,7 m2-es, vastag falú, földszinti téglalakás, a pinceszinten lévő kizárólagos használatú 5,14 m x 1,29 m nagyságú tárolóval, valamint a lakókkal közösen használható kerékpártárolóval és a szintén közös használatú vegyes tároló helyiséggel. A lakásnak erkélye nincs, de olcsó fenntartású, vastag falazatú, így télen meleg, nyáron hűvös.
 
A lakás alkalmas mindazoknak, akik egészségügyi okok miatt nem tudnak lépcsőzni, vagy idősebbek és gondot jelent bevásárlás után a nehéz szatyrokkal az emeletre feljutni, de a kisgyermekes, babakocsival közlekedő anyukának is könnyebbséget jelent. Az egyetem közelsége miatt befektetésnek is jó, jól ki lehet adni bérbe a lakást.
 
Az épületek között parkok és játszótér található. Több bevásárlási lehetőség, kisebb-nagyobb boltok és a helyijáratos buszmegálló is a közelben van.
 
Elado-tegla-lakas-olcso-egyedi-futes-Veszprem-Bakony-foldszint
 
A kb. 55,7 m2-es lakás helyiségei: közlekedő, WC, konyha, kamra, szoba, fürdőszoba és lakószoba hálófülkével. A ’60-as években épült társasház külső határoló falai 38 cm vastag tégla falazat, födémje vasbetonból készült.
 
A szobák csaphornyos parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. Az ablakok fa szerkezetűek, redőnyökkel felszerelve.
 
A közművek közül minden be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A komfortos lakás gázkonvektoros fűtésű. A használati melegvizet a villanybojler állítja elő. Közös költség 7000 Forint havonta.
 
A földszinti téglalakás nemcsak lakás céljára, hanem irodaként is használható. A tehermentes lakás irányára 14,5 millió Ft készpénz. Hitel, pályázat, csere nem működik. A lakás egyeztetett időpontban megtekinthető. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott Veszprém és környéki ingatlan kínálatunkat a veszpremiingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! Részletek »
TOVÁBBI VESZPRÉMI PARTNEROLDALAINK
Minden jog fenntartva! 2017 | Honlapkészítés: Liw Webstudio